Darko Zovko postavio novi rekord Gradske kuglane u pobjedi Novih nada nad Novom Gradiškom u 9. kolu 2. Hrvatske kuglačke lige – Istok

POŽEGA – Kuglači požeških Novih nada u subotu su na Gradskoj kuglani pobijedili Novu Gradišku 7:1 u susretu 9. kola 2. Hrvatske kuglačke lige – Istok.

Oglas

Predsjednik Županijskog kuglačkog saveza, kapetan i najbolji igrač Novih nada Darko Zovko postavio je novi rekord Gradske kuglane srušivši 661 čunj. Upravo je Zovko postavio rekord požeške kuglane 2017. godine s 653 oborena čunja, a prije dva tjedna u derbiju 7. kola protiv Željezničara (Belišće) je također bio blizu rušenja kada je oborio 651 čunj.

Oglas

Sa osvojena nova 2 boda požeški kuglači sa maksimalnih 18 bodova vode na ljestvici 2. HKL – Istok. Drugoplasirani ekipa Zanatlije (Slavonski Brod) ima 14 bodova, a na trećem je s 13 bodova Slavonski Banovac (Pakrac) koji je u ovom kolu pobijedio kuglače požeškog Obrtnika rezultatom 6:2. Obrtnik je trenutno na 10. mjestu sa 4 boda.

Oglas

U 10. kolu Nove nade gostuju u Pakracu kod Slavonskog Banovca, a požeški “Obrtnici” će ugostiti Slatinu koji je na posljednjem, 12. mjestu s 2 boda.

Izvor PŠS