Darko Čengić novi je trener Graničara iz Zagrađa

Iznenadno je došlo do promjene na klupi požeško slavonskog županijskog prvoligaša Graničara iz Zagrađa. Nakon što se na klupi udomaćio mladi Hrvoje Ančurovski i činio se kao dugotrajno rješenje, zov pleterničke Slavije bio je prejak i Hrvoje se vraća na trećeligaške terene dok će momčad Graničara u novoj sezoni voditi provjereni stručnjak Darko Čengić.

Čengićev posljednji angažman bila je upravo Slavija u kojoj je odradio jesenski dio 3. HNL sa prvom momčadi, a dugi niz godina radio je u Slavijinoj školi nogometa gdje su kroz njegove ruke prošli brojni talentirani mladići. U Graničaru novog trenera očekuje borba za sami vrh ljestvice, kroz proteklih nekoliko sezona klub se profilirao kao onaj u kojem se marljivo radi, trenira i redovito gravitira prema vrhu ljestvice.

Igrački kadar Graničara je vrlo kvalitetan i širok, u njega su se vratila dva iskusna i vrlo kvalitetna domaća nogometaša, Dominik Katanić i Željko Turić koji će s ostatkom momčadi nadoknaditi odlazak najmlađeg od braće Ančurovski, a novi član Graničara je i Luka Jovanović koji je stigao iz Sulkovaca pa Čengića očekuju ipak slatke brige unatoč odlasku tako važnog pojedinca iz momčadi.