Dario Dundović okupio nogometaše Radničkog, dosta promjena u igračkom kadru

Prošli je vikend s trenažnim procesom započela i momčad Radničkog iz Meca. Trener Dario Dundović je u prisustvu uprave kluba pozdravio dečke, izvršio prozivku nogometaša nakon čega je momčad poveo na prvi trening u novoj godini. Na prvom se okupljanju Plavih pojavio čak 21 nogometaš, a trener Dundović je izrazio zadovoljstvo brojkom te je napomenuo kako vjeruje da će i u budućnosti brojka na treninzima biti zadovoljavajuća. Dva su nogometaša s prvog okupljanja opravdano izostala.

Ove je zime bilo dosta prometno u igračkom kadru Radničkog. Iz kluba su za sada otišli Kruno Mak i Borna Poturak zbog poslovnih razloga. Marko Oroz je otišao u susjednu Dardu, dok je Robert Kubica pojačao ligaškog konkurenta iz Vardarca. Nova imena u svlačionici Radničkog su Arian Kovačević i Karlo Kovačević(Čepin), Janika Feher(Mohács), Fran Rebrina(Nogometna škola Grafičar), Stanko Jeftimir(Bilje). Treninzima je priključen i Domagoj Ersetić (Darda). Radnički je jesenski dio sezone završio na sedmom mjestu s 30 osvojenih bodova. U prvom će proljetnom kolu Dundovićeva momčad na svom stadionu dočekati sastav Zrinskog iz Bošnjaka.

Tijekom zimskog prijelaznog roka ostali smo bez nekoliko bitnih karika, no vjerujem da će novi dečki u svlačionici moći odgovoriti na zahtjeve ovog ranga. Ciljevi Radničkog su već godinama isti, a to je vrh tablice. – za Sportalo je rekao Dario Dundović, trener Radničkog.