Danijel Pranjić se planira skrasiti na Cipru

Legendarni Vatreni koji je karijeru započeo na slavonskobaranjskim travnjacima još uvijek neumorno trenira i odrađuje sve postavljene zadatke na treninzima i utakmicama svog ciparskog drugoligaša Ayie Nape.

Oglas

Naime Danijel je već nekoliko sezona stanovnik Cipra gdje očito ima namjeru ostati i živjeti jer je upisao i nogometnu školu odnosno Trenersku akademiju pa bi nakon diplome trebao raditi u školi nogometa svoga kluba.

Oglas

Home workout!

38 on my back…If I want to continue with the things I love the most, I have to stay fit. Stay home and stay fit?! 🤔Difficult, baby, very difficult…BUT, if you're strong in your head, if you have your goals in the front, if you want to do something, then ask yourself is it difficult.Difficult things build your character! 💪🏻Never quit, show to yourself what you can do! If I can do it, then all of you can do it! 💪🏻#stayhome #trainhome #homeworkout #football #nogomet

Objavljuje Danijel Pranjić u Petak, 3. travnja 2020.

Oglas

U velikom intervjuu za Večernji list Pranjić se pohvalio da je nedavno postao otac i da sa svojom novom obitelji želi ostati živjeti na otoku, a ističe da su mjere oko pandemije koronavirusa prilično stroge što je rezultiralo sa samo šestotinjak oboljelih.

Danijel Pranjić je svoju bogatu karijeru proveo u rodnoj Orahovici, Belišću, Osijeku, Dinamu, Heerenvenu, Bayernu, Sportingu, Kopru, Panathinaikosu te u proteklih nekoliko sezona na ciparskom tlu koje ga je očito osvojilo svojom ugodnom klimom i ležernim načinom života.

Foto FB Danijel Pranjić