Danijel Jagec više nije trener Nedelišća!

Čini se kako je visoki poraz od 0:6 u SuperSport Hrvatskom nogometnom kupu od Slaven Belupa bila kap koja je prelila čašu. Danijel Jagec i Nedelišće raskinuli su suradnju, netom prije završetka jesenskog dijela natjecanja u Međimurskoj Premier ligi.

Oglas

Razlog otkazu su loši rezultati koji su se nagomilali međimurskom klubu. Unatoč dobrom ulasku u sezonu, ubrzo je uslijedila loša forma igrača Nedelišća zbog čega je klub ispao iz međimurskog kupa i pao na sedmo mjesto lige s devet bodova zaostatka za vodećim Graničarom.

Oglas

Našem treneru želimo se zahvaliti na svemu ostvarenom u protekle 3 godine, bilo je mnogo više pobjeda nego poraza, no presudio je trenutni niz slabijih rezultata i dogovoren je sporazumni raskid suradnje. Jaga, hvala na svemu i sretno u nastavku trenerske karijere! U klupske povijesne knjige zauvijek ćeš biti upisan zlatnim slovima“, stoji, između ostalog, u službenom priopćenju međimurskog kluba.

Oglas

Danijel Jagec je Nedelišću bio od jeseni 2019. godine. Klubu je nakon perioda razvoja igrača donio najbolju sezonu u dugoj klupskoj povijesti. Bila je to upravo ona prošlosezonska u kojoj su Nedelišćani osvojili dvostruku krunu – naslov prvaka u 1. Međimurskoj nogometnoj ligi i osvajanje Kupa Međimurskog nogometnog saveza. Kad na to dodamo i ulazak u osminu finala Hrvatskog nogometnog kupa, tada je jasno da je 2022. godina bila godina iz snova.

Nije još poznato tko će preuzeti klupu Nedelišća, no vjerojatno će taj netko biti privremeno rješenje. Za potpunu suradnju, klub će preko zime odlučiti stalnog nasljednika.