Dani Općine Đurđenovac protkani sportskim i zabavnim sadržajima

Općina Đurđenovac slavi rođendan, a slavlju se pridružio i NK Đurđenovac koji je zagazio dobrano u drugo stoljeće života pa je stoga narednog vikenda na meniju u Đurđenovcu prava sportsko – zabavna fešta. Kroz plakate ćete vidjeti sve detalje proslave, a evo ukratko i presjeka događanja.

U nadolazeću subotu, a na sam Dan Općine Đurđenovac i tijekom obilježavanja 101. godišnjice od osnivanja NK Đurđenovac, odigrat će se derbi utakmica 1. ŽNL Osječko-baranjske između NK Đurđenovac i NK Motičina. Susret započinje u 15:00 sati.

Istoga dana, u popodnevnim satima, kuglaši K.K. Đurđenovac igraju odlučuju utakmicu u kojoj pobjedom ostvaruju naslov prvaka 1. B Hrvatske kuglačke lige sjever te mogući plasman u najviši rang natjecanja u Hrvatskoj.

Za pravu feštu, u sklopu obilježavanja Dana Općine Đurđenovac i 101. godišnjice od osnivanja NK Đurđenovac, pobrinuti će se popularni pjevač Jasmin Stavros koji će u subotu (19.03.) održati koncert na Tru bana Jelačića u Đurđenovcu, s početkom u 20:oo sati.

U nedjelju će se održati 8. Đurđenovački mali maraton, povratak nekadašnjeg polumaratona iz osamdesetih godina, koji sačinjava polumaraton (21,1 km), utrku građana (5 km) i dječje utrke ovisno o godištu rođenja. Početak dječjih utrka je u 11:00 sati, polumaratona u 12:00 sati, a utrke građana u 12:10 sati.