/Danas svi putevi vode u Cerić i Okučane ZA NOGOMETNE SLADOKUSCE IMA JOŠ UZBUĐENJA
mladost cerić fb stadion

Danas svi putevi vode u Cerić i Okučane ZA NOGOMETNE SLADOKUSCE IMA JOŠ UZBUĐENJA

Završena su natjecanja po ligama no nisu svi završili svoju sezonu pa ćemo još popratiti kvalifikacijske susrete koji se danas igraju u Ceriću i Okučanima. Mladost će u Ceriću ugostiti susjede iz Bogdanovaca i bit će ovo prvi susret u trokut ligi, a u Okučanima će domaćinu to također biti prvi ogled dok je gost iz Slavonskog Broda svoj prvi susret odradio odlično i napravio veliki korak k plasmanu u veći rang (Budainka Kolonija – Graničar Slavonski Šamac 3:0).

okučani

U oba slučaja radi se o kvalifikacijama za popunu Prve ŽNL i u oba slučaja se tri momčadi bore za dvije karte koje će im osigurati nastup u elitnom županijskom ragu. Trećeplasirani iz obje mini lige će se morati pomiriti sa sudbinom i narednu sezonu nastaviti s natjecanjem u 2.ŽNL.

Prije otvaranja EURA U-21 naših mladih nada u utorak s Rumunjskom ne propustite pogledati utakmice u Ceriću i Bogdanovcima, a donosimo i najavu susreta u Ceriću kroz viđenje vrsnog stratega Croatije Ivice Radoša:

https://www.facebook.com/nkcroatiabogdanovci1947/videos/650811242051997/

Obje utakmice počinju u 18 sati!

Foto FB Mladost Cerić

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.