Danas Slavonija protiv Zagreba u Oriovcu: Ovo je Rupnikovih 18

Danas s početkom u 17,30 sati u Oriovcu se igra pretkolo Kupa regija u kojem je Istok domaćin Zagrebu, a pobjednik će u Karlovac na završnicu i borbu za plasman na Europsko prvenstvo.

Oglas

Regiju Istok odnosno Slavoniju i Baranju s klupe će voditi izbornik Davor Rupnik s pomoćnicima Josipom Milardovićem i Igorom Tothom, dok su u stožeru i Marko Žigić kao kondicijski te Krešo Posedi kao trener vratara, a sve skupa pod kontrolom regionalnog instruktora Marina Smoje.

Oglas

Rupnik se sa svojim suradnicima odlučio za sljedećih 18 igrača: Josip Herceg, Marin Stanić, Ivan Jozić, Bruno Damjanović, Domagoj Ivić, Slaven Pejčić, Krešimir Šinko, Fabijan Petričević, Kristijan Blažević, Matej Gačić, Stjepan Poljak, Filip Kocijan, Luka Đerek, Alen Grafina, Matej Martinović, Josip Lotar, Tomislav Marijanović i Marko Bačić.

Oglas

Uz puno imena koja su spriječena pravilnikom o natjecanju pa ne mogu igrati jer su u bilo kojem trenutku imali profi ili stipendijski ugovor, imaju manje od 19 godina ili nisu 2 godine registrirani na području regije, nekoliko otkaza zbog ozljeda ovaj sastav uopće ne izgleda loše i sigurno ima ozbiljne šanse plasirati se na završnicu, a pomoć s tribina će svakako dobro doći.