/Danas prva provjera košarkaša pred Osijek U OSIJEKU TEŠKO ISKUŠENJE ZA NAŠE KOŠARKAŠE
seniori-team-photo-zoran-planinic

Danas prva provjera košarkaša pred Osijek U OSIJEKU TEŠKO ISKUŠENJE ZA NAŠE KOŠARKAŠE

Danas se u Varaždinu igra prva prijateljska utakmica s aktualnim europskim prvacima Slovenijom

Seniorska reprezentacija Hrvatske počela je s ozbiljnim radom 30. kolovoza, krenuvši već prvi dan s jakim treninzima u sklopu priprema za kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo.

U kratkom periodu priprema za službene kvalifikacijske utakmice, reprezentaciju je na poziv izbornika Anzulovića posjetio i Zoran Planinić, ali i najmlađi košarkaši KK Međimurja pa motivacije za nastavak rada sigurno ne nedostaje. Zoran je motivirao reprezentativce, a oni pak mlade nade Međimurja i košarkaški niz se, nadamo se, nastavlja.

Slijedio je još red iscrpnih treninga, a u srijedu, 5. rujna već je na rasporedu prvi test naših reprezentativaca u rujanskom okupljanju. Utakmica Hrvatska – Slovenija odigrat će se u Areni Varaždin, s početkom od 20 sati, a ulaznice još možete nabaviti putem sustava Eventim.  Ako niste u mogućnosti doputovati do Varaždina, ovu ćete prijateljsku utakmicu uživo moći pratiti i na HTV2 i ArenaSport TV.

Uzvratna prijateljska utakmica odigrat će se 8. rujna s početkom u 20:00 u Celju, s prijenosom na ArenaSportu.

Pravi košarkaški spektakl očekuje nas već 14. rujna kada smo domaćini službene kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo, a protivnik je vječno neugodna i dosad neporažena Litva. Utakmica se igra u osječkoj dvorani Gradski vrt s početkom u 20:15, a po ulaznice ćete morati požuriti, također u Eventim, jer ih je svakim satom sve manje u slobodnoj prodaji.

Rujanski ciklus završava 17. rujna u Gdanjsku s ogledom protiv poljske reprezentacije, a sljedeći ciklus već viri iza ugla, u studenom, kada nažalost nećemo na raspolaganju imati Bojana Bogdanovića, Daria Šarića, Ivicu Zubca i Ante Toni Žižića.

Podijeli
  •  
  •  
  •