Danas nastavljamo s borbom navijačkih skupina

Dok su još uvijek u tijeku borbe navijačkih skupina za plasman među 16 najboljih u Slavoniji i Baranji, već polako najavljujemo borbe koje će se voditi danas u posljepodnevnim satima. Dok se Korovi i Otvarači te Legija i Green street boysi bore za ulaz u top 16, već navečer će bolji iz tih dvoboja u nove bitke.

Kako dvoboj Legije i Green street boysa završava u 13,00 sati, dajemo svima sat vremena odmora i odmah krećemo s novim krugom. U 14,oo sati kreće dvoboj Vikinga iz Nuštra i Barabera iz Belišća, slijedi dvoboj Green boysa iz Bošnjaka i Siouxa iz Čepina, a u 16,00 na redu su Ultrasi iz Mikanovaca i Gajbaši iz Andrijevaca.

U 17,00 slijedi okršaj Terijera iz Piškorevaca i Veprova iz Gradca, a nakon toga snage kreću odmjeravati Barbari, navijači Oriolika i Promili, fanovi Graševine iz Vetova. Za 19,00 zakazali smo dvoboj Čagljeva iz Komletinaca i La kerova iz Ladimirevaca. Posljednja dva dvoboja predviđena su za pobjednike pretkola, u 20,00 Green goblini iz Orubice će “na noge” boljem iz dvoboja Korova i Otvarača, a zadnji dvoboj je onaj između Wild boysa Rokovci-Andrijaševci i boljeg iz ogleda Legije i Green street boysa.

Pravila su standardna, objavljujemo po fotografiju svake skupine, ona koji prikupi više lajkova u točno 24 sata je pobjednik!

© Sportalo.hr 2020. | Newsphere by AF themes.