Danas kreće Zlatna europska liga u Varaždinu

Hrvatske odbojkaške reprezentacije danas počinju Zlatnu europsku ligu u Varaždinu. Ženska reprezentacija igra protiv Češke u 17 sati u Areni Varaždin.

Oglas

„To je jedna stvarno dobra ekipa s kojom posljednje dvije tri godine uvijek igramo u nekom egalu. Ja sam stvarno dosta pozitivna što u ekipi vlada jedna jako lijepa atmosfera, pogotovo nakon ovih prijateljskih utakmica koje smo odigrali u posljednje vrijeme. Posebno nakon dvije posljednje u Italiji kada smo obje izgubili s 3:2, no mislim da smo pokazali dobru odbojku i da možemo lijepo igrati sa svima!“ – izjavila je Božana Butigan i dodala: „Nadam se da ako mi damo i napravimo ono što možemo, naravno uz pomoć našeg staffa, mislim da ćemo doći dobro pripremljeni i pokazati što i kako možemo te da ćemo se na kraju veseliti. Sada su nam stvarno potrebni svi poeni i utakmice za ranking na kraju sezone!“

Oglas

Iduća utakmica ženske reprezentacije je 28. svibnja kada igraju protiv Slovačke također u 17 sati. Muška reprezentacija utakmice Zlatne europske lige igra 25. i 26. svibnja s Ukrajinom u 19.30 sati u Areni Varaždin.

Oglas

„Danas startamo sa Zlatnom europskom ligom u Varaždinu. Prvi protivnik Ukrajina je jako ozbiljna ekipa. Igramo s njima dvije utakmice u srijedu i četvrtak. Naša ekipa je zdrava i super. Tu je novi trener, svi su manje – više došli sa klupskih sezona, još uvijek se uigravamo. No, očekujemo dobru partiju s naše strane. Pozivam sve koji su slobodni da dođu sutra u Arenu Varaždin i podrže nas u utakmici s Ukrajinom!“ – izjavio je reprezentativac Filip Šestan.

Muška reprezentacija 28. svibnja igra s Danskom te 1. lipnja sa Španjolskom također u 19.30 sati. Final Four Zlatne europske lige za odbojkaše održat će se u Varaždinu 18. i 19. lipnja.