Danas kreće nova HNL sezona

Nakon što je proteklog vikenda finalom Superkupa najavljen početak nove sezone, danas ga isti protivnici na istom mjestu, Dinamo i Hajduk na Maksimiru i otvaraju.

Oglas

Nakon maksimirskih 90 minuta upisat ćemo prve prvenstvene bodove, a već u subotu ćemo upisati i prve minute na prvom pravom nogometnom stadionu u Republici Hrvatskoj, na osječku Opus arenu stiže Slaven Belupo. Istog dana, u subotu na Rujevici će otvorenje sezone odraditi Jakirovićeva Rijeka pojačana Tonijem Frukom i novak u ligi Rudeš, dok se preostale dvije utakmice igraju u nedjelju. U Velikoj Gorici gostuje Varaždin, dok premijerno kolo u Kranjčevićevoj zatvaraju Lokomotiva i Istra.

Oglas

Ako je suditi po najavama iz Splita čeka nas nikad uzbudljivija borba za naslov prvaka, u toj priči sigurno ponešto planiraju reći i Rijeka i Osijek kojeg sigurno čeka najgledanija sezona u klupskoj povijesti, ako Tomasova momčad aktualnu euforiju ne samo u gradu nego i čitavoj regiji podgrije serijom dobrih rezultata i igara, mogla bi to ponovno biti zanimljiva trka u četvero!