Danas kreće 2. kolo 1. ŽNL. Istok/Zapad BPŽ

Danas se će Brodsko – Posavski prvoligaši otvoriti drugo kolo u obje skupine. U skupini Istok danas će se odigrati tri susreta, a isto toliko i u skupini Zapad. Svi ostali susreti igraju se sutra. Svi susreti u ovom kolu igraju se s početkom od 17:30.

Oglas

ISTOK

Oglas

U prvom subotnjem susretu Podvinje dočekuje Vinogorac. Podvinje se vraća na svoj teren nakon nespretnog poraza od Omladinca u prošlom kolu, dok Vinogorac dolazi na ovo gostovanje nakon uvjerljive pobjede nad Perkovcima u prošlom kolu. U drugom subotnjem susretu Sloga (J) dočekuje Gundince. Obje momčadi su doživjele poraz u prošlom kolu, pa se očekuje jedan zanimljiv susret jer i jedni i drugi žele iskupljenje za prošlo kolo. U posljednjem subotnjem susretu Perkovci na svom terenu dočekuju Posavinu. Perkovci se na svoj teren vraćaju nakon uvjerljivog poraza iz prošlog kola, a s druge strane Posavina dolazi s tri boda na računu. Perkovci traže iskupljenje pred svojom publikom za poraz u prošlom kolu, a gosti mogu mirno čekati krivi korak domaćina i ukrasti im bodove ako im se pruži prilika.

Oglas

U nedjelju Graničar u svom Slavonskom Samcu dočekuje svoje imenjake, domaćini se na svoj teren vraćaju nakon poraza od 3:0 od Posavine iz prošlog kola, dok su gosti s istim rezultatom pobijedili Podcrkavlje. Domaćin mora po pobjedu, ako ne želi ući u crnu rupu, a gosti ako vide ikakav prostor za nove bodove sigurno će to iskoristiti. Slavonac na svom terenu dočekuje Zvonimir. Slavonac je u prošlom kolu rutinski slavio na gostovanju kod Tomice, a sada sa velika tri boda dolaze pred svoju publiku u borbu za nove. Zvonimir je slavio kod kuće protiv Gundinaca, sastaju se dvije odlične momčadi koje se žele nadigravati pa je to odlična najava za sve gledatelje koji će biti prisutni na ovoj utakmici. Sloga igra drugu domaću utakmicu za redom, ovoga puta u goste im dolazi Omladinac, obje momčadi ostvarile su minimalne pobjede iz prošlog kola pa se zbog toga očekuje dobra i neizvjesna utakmica do samog kraja. Podcrkavlje dočekuje Tomicu, obje momčadi doživjele su poraz iz prošlog kola tako da vjerujemo da su i jedni i drugi željni pobjede. Očekuje se neizvjesna utakmica.

 

ZAPAD

U prvom subotnjem susretu sastaju se Svjetlost i Budućnost, Svjetlost se vraća na svoj teren nakon poraza od Omladinca u prošlom kolu, a Budućnost nakon pobjede od 3:1 nad Tisovcem. Domaćin mora ići po pobjedu kako bi isprali gorak okus od prošlog kola, a Budućnost može mirno čekati njihovu grešku pa iznenaditi. Ako domaćin ne shvati dovoljno ozbiljno ovaj susret gosti bi to mogli dobro iskoristiti. Drugi subotnji dvoboj igraju Slavonac i BONK. Slavonac se vraća na svoj teren nakon remija sa Psunjom, a BONK nakon minimalne pobjede nad Slavijom. Očekuje se dobar susret koji može prevagnuti na bilo čiju stranu. Croatia je doživjela poraz u prošlom kolu od Budućnosti, a u ovom kolu im u goste dolazi Psunj koji je remizirao sa Slavoncem. Croatia mora do pobjede pred svojom publikom kako ne bi upala u crnu rupu poraza, a i gosti će sigurno doći sa željom za pobjedom.

Posavac na svom terenu dočekuje Batrinu. Posavac je u prošlom kolu nastradao u Ljupini gdje je doživio težak poraz, a Batrina je rutinski slavila kod kuće. Gosti su blagi favoriti, ali domaćin im sigurno neće pustiti tako lako bodove. Šokadija se vraća na svoj teren nakon poraza od Mladosti, a sutra im u goste dolazi Slavija koja je doživjela istu sudbinu. Obje momčadi žele i moraju pobijediti tako da se očekuje neizvjesna utakmica do samoga kraja. Mladost na svom terenu dočekuje Slaven, i jedni i drugi imaju na računu po tri boda. Sastaju se dvije odlične ekipe koje se vole nadigravati i nadmudrivati, tako da je to odličan poziv za sve ljubitelje dobrog nogometa. Slavonac u svom Brodskom Stupniku dočekuje Omladinac. Slavonac je u prošlom kolu doživio težak poraz od Batrine, a sada im dolazi nezgodna ekipa Omladinca koja će tražiti bodove i u ovom susretu.