Danas kreće 1/16 finala izbora najljepšeg grba

39 100 glasova prikupili su grbovi u prvom kolu u gornjem dijelu ždrijeba, dvoboji su završeni i imamo prve parove 1/16 finala. Tokom današnjeg dana doznat ćemo i ostale, ali i već krenuti u nove dvoboje nakon kojih ćemo doznati prve parove 1/8 finala.

Oglas

Parasan koji je posljednji ušao u natjecanje je pokazao da je opravdano tu, uz dosta borbe bio je bolji od Šparte i izborio dvoboj protiv susjeda iz Trenkova. Sloga je uvjerljivo slavila protiv Rusina osvojivši 67% glasova, a ukupni broj glasova Sloge i Parasana je vrlo sličan pa nas ovdje očekuje sigurno neizvjesan dvoboj koji kreće u podne. Sljedeći je sudar Darde koja je uvjerljivo slavila protiv Slavena iz Gradca i MNK Broda koji je s 81% glasova protiv Hajduka Mirkovci bio najuvjerljiviji u prvom krugu. Slobodno ovo prema dosadašnjim rezultatima možemo nazvati derbijem 1/16 finala!

Oglas

NK Mitnica je super uvjerljivo, s 80% glasova preskočila rukometaše iz Mikanovaca, a sljedeća prepreka joj je NK Dobrovac koji je manje uvjerljivo, ali sigurno pobjedio NK LIO iz Osijeka. Osim dvoboja Sloge i Parasana, Požeština ima još jedan međusobni dvoboj, jedan od najatraktivnijih parova na zelenom terenu BSK Buk – Kuzmica. Kuzmičani su bili vrlo uvjerljivi protiv Beničanaca osvojivši 66% glasova, dok su Bučani puno teže slavili protiv Slavonca iz Tenje. Frankopan je salvio 70-30 pobjedu protiv Golea i izborio “utakmicu” protiv Ratara. Piškorevčani su nadglasali Graničar iz Zagrađa.

Oglas

U 1/16 finala snage će odmjeriti Tomislav iz Donjih Andrijevaca i Dinamo iz Vidovaca. Prvi su u prvom kolu izbacili Futsal Olimpijacuz 59% glasova, dok su Vidovčani nastavili u ritmu Himnovizije i slavili protiv Crotije iz Mihaljevaca sa 65% glasova. Mursa i Graničar iz Županje slavili su protiv VV dvojca, Vučevca i Vardarca, i jedni i drugi s 20ak postotaka prednosti pa ih sada čeka sigurno zanimljiv dvoboj. Posljednji par 1/16 finala u gornjem dijelu ždrijeba čine Marsonia koja je slavila 73-27 protiv Omladinca iz Nize te Slavonija Soljani koja je odmah na startu izbacila trećeligaša iz Belišća i to prilično glatko.

Parovi 1/16 finala:

12,00 – NK PARASAN GOLOBRDCI – NK SLOGA TRENKOVO

13,00 – NK DARDA – MNK BROD

14,00 – HNK MITNICA VUKOVAR – NK DOBROVAC

15,00 – NK BSK BUK – NK KUZMICA

16,00 – NK FRANKOPAN ROKOVCI ANDRIJAŠEVCI – NK RATAR PIŠKOREVCI

17,00 – NK TOMISLAV DONJI ANDRIJEVCI – NK DINAMO VIDOVCI DERVIŠAGA

18,00 – NK MURSA OSIJEK . NK GRANIČAR ŽUPANJA

19,00 – NK MARSONIA – NK SLAVONIJA SOLJANI