/Danas Čepin testira Belišće DERBI 3. HNL ISTOK
čepin

Danas Čepin testira Belišće DERBI 3. HNL ISTOK

Danas će Čepin i Belišće odraditi zaostali dvoboj 5. kola 3. HNL Istok. Susret koji je dogovorom klubova odgođen zbog nastupa Belišća u Hrvatskom nogometnom kupu jedan je od najzanimljivijih koji 3. HNL i može ponuditi.

I jedni i drugi su u samom vrhu, a današnji bodovi mogu Crvene lansirati na sam vrh, za to im je dovoljan i jedan bod, a domaćina sasvim primaknuti vodećem trojcu, a među njima i Belišću. Zanimljivo je da Čepin i Belišće u sedam odigranih kola imaju identičan učinak po pitanju postignutih i primljenih golova, i jedni i drugi su postigli po 12 i primili 6 pogodaka. Belišćani su to malo bolje rasporedili pa imaju 4 boda više od današnjeg protivnika.

I na jednoj i na drugoj strani puno je kvalitetnih pojedinaca, najveća prijetnja domaćinu bit će njihov dojučerašnji suigrač i kapetan Luka Agatić, a na drugoj strani u najboljoj formi je Ivan Gelo koji je u dosadašnjem dijelu sezone postigao već četiri pogotka te Filip Bungić koji je postigao jedan manje. Ovom trojcu i ostatku društva posljednje prepreke su sjajni vratari, s jedne strane Filip Jakovljević koji je briljirao u subotu u Slavonskom Brodu, te mladi i iznimno talentirani Marin Stanić.

8 kolo 3. hnl istok

Podijeli
  •  
  •  
  •