Danas borba za finale Kupa NS Đakovo - SPORTALO

Danas borba za finale Kupa NS Đakovo

NK Mladost - Aktualni pobjednik Kupa

Danas će se s početkom u 17,30 sati u Josipovcu i Đakovu odigrati polufinala Kupa NS Đakovo u kojima će Omladinac i Dračice biti domaćini Mladosti i Slavoniji.

U Josipovcu nas čeka repriza prošlosezonskog finala, tada je Mladost slavila minimalnu 1:0 pobjedu golom Ivana Barišića pa momčad Omladinca ima dodatni motiv pokušati uzvratiti gostima iz Satnice. Oni pak svakako imaju motiv obraniti titulu, ali i po četvrti put u nizu plasirati se u finale. Pravi su kraljevi kupa, pa je pred Vragolovićevom momčadi ozbiljan problem unatoč prednosti domaćeg terena.

Dračice koje izvrsno guraju u 2. ŽNL i bore se za naslov domaćin su Slavoniji iz Punitovaca koja muku muči u proljeće i u opasnoj je situaciji te ju čeka borba za opstanak među prvoligašima. Bez obzira na to što ih čeka u nastavku, sigurno i jedni i drugi kreću po pobjedu i finale koje bi kako god se razvile borbe u 1. i 2. ŽNL sezonu učinilo vrlo dobrom i jednima i drugima, posebice dakako Dračicama koje bi tako ostale u igri za dva trofeja ove sezone.

© Sportalo.hr 2020. | Newsphere by AF themes.