Dan grada Kutjeva: Nevera band, klapa Intrade, stand up…

Za danas i sutra Grad Kutjevo spremio je za svoje građane i sve posjetitelje željne dobrog provoda vrlo boga zabavno sportski program. Kako ste već mogli pročitati na našim stranicama dvoboj 4. HNL Istok između Kutjeva i Oriolika prebačen je na subotu upravo zbog obilježavanja Dana grada, dok se u večernjem dijelu sprema bogat glazbeni program.

Oglas

Osmog rujna Grad Kutjevo tradicionalno obilježava svoj dan i slavi blagdan Rođenja Blažene Djevice Marije. Povodom toga, Turistička zajednica Grada Kutjeva i Grad Kutjevo pripremili su višednevni program zabavnog i kulturnog sadržaja, a u suradnji s kutjevačkim župnikom u program su uvrštena i misna slavlja.

Oglas

„Kao i svake godine pripremili smo bogat i zanimljiv program koji će, nadam se, zadovoljiti širu publiku. Tradicionalno organiziramo predstave za djecu i odrasle, kao i stand up komediju budući da su nam prethodnih godina povratne informacije bile vrlo pozitivne. Naravno, u program su uključena i misna slavlja koja će se održati u našoj župnoj crkvi povodom blagdana Male Gospe. Ove godine donosimo malo dalmatinskog duha u Slavoniju pa nam subotnju večer, 10. rujna, glazbom uljepšava Tomislav Bralić s klapom Intrade. U petak ćemo svečano obilježiti Dan grada Kutjeva polaganjem vijenaca i svečanom sjednicom na kojoj ćemo kratkim filmom prikazati što se u Kutjevu događalo prethodnih godinu dana te podijeliti zahvalnice Grada Kutjeva.“ – rekao je gradonačelnik Josip Budimir.

Oglas

Kao predgrupa klapi Intrade nastupit će Nevera band predvođen sve popularnijim mladim Brunom Čolakom, a vrhunac večeri bit će nastup Tomislava Bralića i Intrade. U Nedjelju je zaključni dan višednevnog programa, vrijeme je za malo kvalitetnog humora kojeg će u Kutjevo donijeti stand up komičar Goran Vanča.