Damir Mustapić Musa je novi predsjednik Cibalije

Cibalia ima novog čovjeka na čelnoj poziciji, a prema onome viđenom u zadnje vrijeme bit će to pun pogodak. Sjajnu epizodu kroz funkciju sportskog direktora Mladosti iz Vođinaca Damir je naplatio odlaskom u vinkovačku nogometnu instituciju. Musinim venama teče nebeskoplava krv boje Cibalijinih dresova i ako je sudeći prema fantastičnim transferima koje je radio s jesenskim prvakom Prve ŽNL VSŽ uskoro ćemo čitati i pratiti sjajne stvari koje ne sumnjamo vode vinkovački nogometni ponos prema svijetlim danima stare slave.

Prijedlog većinskog vlasnika Cibalije Grada Vinkovaca jednoglasno je usvojen kroz odluku Nadzornog odbora kluba pa je konačno razriješena enigma tko će naslijediti Deu Lasić. Oni potrebni preduvjeti za normalno funkcioniranje kluba su konačno stvoreni, klub nema više duga prema državi, a i obaveze kluba koje su se godinama gomilale su prilično skresane pa će Mustapić imati prilično dobru situaciju i dobar vjetar u leđa za novi uspon kluba ne samo kroz optimistične brojke već i podršku svih onih koji mogu itekako pomoći Cibaliji.

Izuzetna mi je čast što su mi čelni ljudi Grada Vinkovaca ukazali povjerenje voditi našu dragu Cibaliju koja ima kultni status ne samo u Vinkovcima i Slavoniji nego u cijeloj Hrvatskoj. Osjećam velik ponos i obavezu da klub vratim na staze stare slave, neće biti lako, ali dat ću cijeloga sebe da to ostvarim. Za početak mi je primarni cilj konsolidacija, da se organiziramo jer imamo strategiju i viziju, a za ovu sezonu je prioritet ostanak u ligi. Drago mi je da sam dobio podršku svih bitnih čimbenika u Vinkovcima – od gospodarstvenika i politike, ali jako mi je drago, i to mi je izuzetno bitno, da sam dobio podršku naših Ultrasa koji su uvijek uz klub i kad je loše i kada je dobro. Potrudit ću se i dati sve od sebe da ih ne iznevjerim. Ovom prilikom se zahvaljujem i nogometnom klubu Mladost iz Vođinaca,  predsjedniku Vjeki Penavi i dopredsjedniku Ivanu Jurošu te treneru  Dejanu Pavličiću kao i igračima na jednoj predivnoj polusezoni jer su mi dali šansu da radim i uživam u klubu koji je jako dobro posložen. Bio je užitak ovih 6 mjeseci surađivati s njima i sretno im u njihovom danjem nastojanju osvajanja prvog mjesta – ekskluzivno za Sportalo je izjavio novi predsjednik Damir Mustapić koji se osim u odličnim sportskim dosezima protekle jeseni pokazao kao izuzetno pristupačna osoba u odnosu s medijima te se uvijek rado odazivao te vrlo korektno odnosio prema našoj redakciji. Damire čestitamo i želimo puno uspjeha u radu da što prije vidimo Cibaliju tamo gdje smo ju naučili gledati.