Damir Milinović: “Radimo odlično, vjerujem da ćemo ostvariti klupske planove”

Poznato nogometno ime sjelo je je ovog ljeta na klupu Dubrave, nakon što je odradio sjajna posao u krapinskom Zagorcu, Damir Milinović s jednako visokim ambicijama dolazi i u istočni dio Zagreba. U Krapini se okitio titulom prvaka, u Dubravi želi u sami vrh drugog razreda HR nogometa.

Oglas

– Imali smo čak 56 igrača na prozivci, naravno da smo to morali smanjiti, sada smo na njih 30, a još će sigurno njih 5 ili 6 otpasti. Nažalost to je tako, iako moram reći da sam oduševljen kako svi dečki rade na treninzima. Svi igrači iz prošle sezone koje smo željeli zadržati su ostali, doveli smo ciljana pojačanja, među njima je i jučer potpisani David Žabec koji nam je bio velika želja, kao uostalom i velikoj većini klubova iz ove 1. NL. Ambicija? Ja osobno uvijek imam najveće ambicije, a vidim da je tako i s vodstvom kluba i igračima, sigurno nećemo ulaziti u neku utakmicu bez maksimalne želje za pobjedom, a na kraju sezone ćemo podvući crtu i vidjeti do kud nas je to dovelo, siguran sam da imamo kvalitetu za vrh ljestvice i u ovoj ligi koja će sigurno biti jako kvalitetna, svi klubovi su ambiciozni i svaki bod će biti teško osvojiti – poručio je Damir Milinović, trener Dubrava Tim kabela.

Oglas

Danas se Damir Milinović vraća na svoju Kantridu, tamo će odigrati pripremni susret protiv Opatije, nakon toga Dubravi slijedi dvoboj protiv slovenskog drugoligaša Krke, pa HR prvoligaša Gorice, nakon toga već tradicionalno su gosti na turniru u Ruščici. Sezonu Dubrava otvara domaćim ogledom protiv novog drugoligaša Vukovara.