Damir Lelas nakon poduže pauze obavio prozivku i vratio se seniorskom nogometu

Krenuli su vježbati za nadolazeće izazove svoga ranga i igrači Mladosti iz Satnice Đakovačke, a u pripremni period ih je poveo iskusni Damir Lelas koji je nakon stvaralačke pauze i rada s mlađim kategorijama ponovo zakoračio u seniorske vode. Pun znanja i iskustva Lelas sigurno treba nogometu i nogometašima pa svakako raduje reaktivacija u ozbiljnom i jako dobro organiziranom klubu iz Satnice Đakovačke.

Oglas

Dobar poznavatelj sportskog i nogometnog stanja u Đakovštini, ali i čitavoj regiji nametnuo je od početka zahtjevan režim rada koji uključuje i odigravanje brojnih pripremnih utakmica:

23.07. Dračice
27.07. Višnjevac
30.07. Međusobna
6.8. Memorijal Gašinci
7.8. Memorijal Gašinci
10.08. Posavina Velika Kopanica
14.08. Svačić Stari Slatinik
Klub su napustili: Marko Gazić (Belišće), Ivan Novoselić (Ratar), Karlo Popek (HOŠK); Filip Josip Bionda (Dračice), Filip Denić (Ratar), Marin Bikić (Hajduk Široko Polje), Valentin Sito (Slavonija Budrovci), Igor i Alen Stuhli (Omladinac Josipovac).
Najveće pojačanje u redovima Mladosti svakako je povratak Ivana Barišića Mrve koji će nakon godine i pol dana provedene u Đakovo Croatiji ponovo obući bijelo-plavi dres Mladosti. Iz jurjevskoga Zrinskoga u klub se vratio Marko Vujanović koji je nastupao u kadetima i juniorima Zrinskoga. Iz juniora Đakovo Croatije stižu Karlo Bajs i golman Luka Rozić. U klub se iz Tomislava iz Donjih Andrijevaca vraća i Bruno Barišić Jaman, koji je također domaći igrač. Uprava radi na dolasku još nekoliko igrača kako bi se popunio prijeko potreban broj za ligu 18!