/Damir Bognar više nije trener pleterničke Slavije KLUB I TRENER SPORAZUMNO PREKINULI SURADNJU
damir bognar

Damir Bognar više nije trener pleterničke Slavije KLUB I TRENER SPORAZUMNO PREKINULI SURADNJU

Damir Bognar više nije trener pleterničkog trećeligaša. Nakon nešto lošijeg starta na početku jesenske polusezone ovaj iskusni strateg htio je napustiti kormilo pleterničkog broda no u dogovoru s čelnim ljudima kluba odlučio je odraditi posao do zimske stanke što je bila potpuno opravdana odluka jer je Slavija do kraja prikupila dobru bodovnu zalihu i prezentirala dojmljive partije unatoč mladosti i neiskustvu igranja ovakvog ranga natjecanja za većinu mlađih igrača.

Prenosimo u cijelosti objavu sa Slavijinog FB profila:

NK Slavija i trener seniorske momčadi gospodin Damir Bognar sporazumno su prekinuli dosadašnju suradnju. Ovim putem želimo mu uputiti zahvalu na svemu učinjenom za naš Klub, te mu poželjeti puno uspjeha kako u daljnjem radu tako i u životu.

Bogato igračko i trenersko iskustvo Damir je uspješno prenosio pleterničkoj mladosti, a očito je došlo do zamora materijala kod nekadašnjeg prvoligaškog igrača slavonskobrodskog BSK-a (Marsonije). Bila bi doista šteta da stariji Bognar ne nastavi prenositi svoja znanja i stečene vještine na mlađe generacije nogometaša jer su iz njegove radionice nerijetko igrači završavali i u Prvoj HNL.

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.