Dalmatinski suci u Puli, tribine Verude će biti pune

U nedjelju s početkom u 18,00 sati na pulskom stadionu Veruda igra se uzvratna utakmica kvalifikacija za popunu Druge nogometne lige između Uljanika i požeške Slavonije.

Nakon 90 minuta u Velikoj nema prednosti, barem ne rezultatske, kreće se od početka, od 0:0. Uljanik u uzvratu ima prednost domaćeg terena i velike podrške s tribina, Slavonija je u prednosti što se tiče gola u gostima, ako Požežani zabiju, Uljanik mora dva.

Prema informacijama iz Pule zanimanje za utakmicu je veliko, ulaznice su u pretprodaji širom grada i sigurno će tribine biti možda i do kraja popunjene.

Utakmicu će suditi trojka iz Dalmacije, glavni sudac je Renato Lacić iz Splita, pomoćnici su Kristijan Kaduz iz Vrlike te Dujo Sarać iz Klisa, četvrti sudac je Ante Sočo iz Stobreča. Možemo im samo poželjeti da ponove ono što su suci odradili proteklog vikenda u Velikoj, da budu neprimjetni. Drugu utakmicu kvalifikacija koja se igra u isto vrijeme na zadarskim Stanovima sudi slavonski kvartet, utakmicu vodi Zdenko Lovrić, a asistiraju mu Dino Knez, Igor Babić i Nikola Vuković.