Dalmatinski derbi u Zmijavcima bez golova

Sada već možemo konstatirati ozbiljnu krizu Šibenika, nakon furioznog ulaska u sezonu kojim su ostavili dojam da će prošetati ligom, sada su stvari puno drugačije iako je Carevićeva momčad i dalje na vrhu, u posljednjih pet utakmica upisali su samo jednu pobjedu, tu se nadovezalo i ispadanje iz Kupa…

Oglas

CROATIA – ŠIBENIK 0:0

Na kraju nitko nije pretjerano razočaran remijem, Šibeniku je on donio povratak na vrh u slavonskom društvu, na drugoj strani ljestvice Croatia je posljednja, no tri je kola bez poraza, a odmjeravali su snage s dvije od tri najbolje ekipe lige.

Oglas

Igrač utakmice: Josip Gačić

Oglas

– Pomiješani su osjećaji, ono što je dobro je da nismo primili gol i što smo osvojili bod, s druge strane fale nam preostala dva. U konačnici možemo mi biti zadovoljni bodom, a mogli smo osvojiti i sva tri na kraju, imali smo dvije stopostotne šanse, imali smo situaciju gdje mi kažu da je trebao biti sviran kazneni udarac za nas, osobno nisam dobro vidio tu situaciju. Utakmica u koju nismo dobro ušli, nismo bili dovoljno agresivni, Šibenik nam je stvarao problem kroz duge lopte koje nismo dobro branili, uzimali su druge no nisu tu imali puno prilika. U drugom poluvremenu imali su gosti dvije jako dobre prilike i još nekoliko opasnosti, mi isto tako dvije dobre šanse i taj nesuđeni penal. Sve u svemu zadovoljan sam rezultatom, ali ne u potpunosti našom igrom jer smatram da možemo puno bolje od ovoga. Kad malo šire pogledam, doma su nam bili Vukovar i Šibenik, gostovali smo kod Solina, pa s obzirom na to ne smijemo biti nezadovoljni s ova tri remija – komentirao je Marijan Karoglan, trener Croatije.

– Ne bih se složio da smo u krizi, pogotovo ne krizi igre, i danas smo pogodili gredu i imali nekoliko jako dobrih šansi, ako je kriza onda je kriza realizacije. S obzirom na teren na kakvom se danas igralo ja sam stvarno ponosan na svoje dečke, odigrali su odlično, postavili se fajterski, odradili sve što smo se dogovorili, bod u Zmijavcima je uvijek dobar rezultat, neće se puno ekipa ovdje osladiti bodom, pobjedom još manje. Slijedi nam Dubrava, imaju naš maksimalan respekt, znamo da su odlični u gostima, ali i mi smo odlični na našem terenu, želimo pobjedom potvrditi ovaj bod. Prvi smo, znali smo da neće biti lako, ali igramo dobro, moramo nastaviti ovako, naravno, moramo i biti kvalitetniji u realizaciji – riječi su Marija Carevića, trenera Šibenika.