Dalmatinke zapele u snijegu: 'Sve je dobro što se dobro završi' - SPORTALO

Dalmatinke zapele u snijegu: ‘Sve je dobro što se dobro završi’

Sport je, nema veze sa Slavonijom i Baranjom, ali je čitava priča sjajna, pravi dokaz da ljudska dobrota i briga za druge ljude nije izumrla katergorija. Priča je filmska, dolazi iz Splita, odnosno iz Gračaca.

Ženski nogometni klub Marjan iz Splita preko svoje fejsbuk stranice uputio je zahvalu ljudima dobrog srca, obitelji Jurić iz Gračaca koji su ih ugostili u svom domu, sklonivši ekipu od tridesetak ljudi sa zime i snijega. Njihov post s Facebooka prenosimo u cijelosti:

Sve je podsjetilo na onaj legendarni Lovrakov “Vlak u snijegu”, priču sa sretnim završetkom. Tako je bilo i s našim pionirkama i kadetkinjama na povratku iz Zagreba. Autobus je stigao do popularne “Macole”, koja je zatvorena i nema naprijed, svi prilazi prema Dalmaciji zbog nevremena bili su zatvoreni. – Evo nas na benzinskoj na Ziru, čekamo – javila se trenerica Tamara, koja je skup s trenericom Kikom i vođom puta Antonelom brinula o svakom detalju. Mjesta u hotelu “Macola” nije bilo, nije tridesetak cura moglo u tri slobodne sobe. Ali, kako život na kraju uvijek piše lijepe priče tako je i ova završila. Policija nas je propustila do Gračaca, a tamo žive naše igračice Sara i Barbara Jurić. – Dolazite ovamo, bit će na toplome i neće biti gladne – nije dvojio ni sekunde tata Jurić, koji je dočekao naš bus u Gračacu i smjestio cijeli ŽNK Marjan u svoju kuću. Hvala Jurićima na velikom srcu. Ova nevjerojatna priča dobila je filmski “happy end”. 

© Sportalo.hr 2020. | Newsphere by AF themes.