/Dalić: Nismo odradili svoje i zakomplicirali smo situaciju KOMENTAR NAKON REMIJA S AZERIMA

Dalić: Nismo odradili svoje i zakomplicirali smo situaciju KOMENTAR NAKON REMIJA S AZERIMA

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić održao je konferenciju za medije po završetku druge rujanske kvalifikacijske utakmice i remija u Azerbajdžanu.

Dobar početak, nervozni nastavak

“Čestitam Azerbajdžanu na dobroj utakmici i osvojenom bodu. Mi smo krenuli dobro, odgovorno, angažirano, stvorili nekoliko šansi te postigli pogodak. Pritom smo im razbranili vratara i već se pri kraju prvog dijela osjetila nervoza u našim redovima jer više nije išlo. U drugom su nam poluvremenu pokušaji bili jalovi, suparniku smo dopustili povratak u igru te su nas kaznili. Zadovoljni ne možemo biti, ni rezultatom ni igrom”

Nastavak kvalifikacija

“Kiksali smo i zakomplicirali si situaciju koja je mogla biti znatno komotnija. Ipak, moramo ići dalje i spremati se za novu utakmicu”

Prekasna reakcija

“Nakon naše utakmice u Zagrebu rekao sam da će Azerbajdžanci nekoga namučiti, nažalost baš su nama uzeli bodove. Očito smo im veliki motiv, a prikazana borbenost ide im na čast. Mi nismo odradili svoje, a sve je bilo do nas. Osim toga, trebao sam ranije reagirati, pojačati vezni red i pokušati zatvoriti tamo gdje je ‘curilo’. Nama je nedostajao taj drugi pogodak koji bi riješio utakmicu”

Ante Rebić

“Nakon dvije promašene šanse i njega je uhvatila nervoza, ali baš zato ga nisam htio zamijeniti, nego sam mu htio pružiti šansu da ipak postigne pogodak, da se oporavi”

Potreban svaki igrač

“Predsjednik Šuker je u pravu i slažem se sa svime što je rekao u nedjelju. Nama treba svaki igrač koji može doći i dati doprinos. Treba nam Ivan Rakitić”

Podijeli
  •  
  •  
  •