/Dalić: Nema razloga da budemo loši VATRENI VEČERAS GOSTUJU U SLOVAČKOJ
0000029444_685_375_cut

Dalić: Nema razloga da budemo loši VATRENI VEČERAS GOSTUJU U SLOVAČKOJ

Dan uoči kvalifikacijske utakmice sa Slovačkom u Trnavi, izbornik Vatrenih Zlatko Dalić održao je konferenciju za medije.

Podrška prisutnim igračima

“Mogu dva dana nabrajati koga nema, i to bi bilo pogrešno s moje strane. Dajem podršku igračima koji su ovdje i nisam okupiran drugim stvarima. Idemo napraviti pravi rezultat. Budemo li se vraćali na druga pitanja, na krivom smo putu. Igrači su raspoloženi i motivirani, odradili smo odlične treninge. Sastav će biti ofenzivan, nećemo se braniti i čuvati svoja vrata. Sve smo pripremili i pokušat ćemo dočekati utakmicu bez pritiska. Nisam vidio nikakvu negativu u ova dva dana”

Pouka iz Budimpešte

“Ta utakmica može biti velika škola za sve nas jer nismo bili dovoljno motivirani, odgovorni i agresivni te smo izgubili. To ne smijemo ponoviti, makar očekujem sličnu utakmicu u Trnavi. Moramo ovoga puta biti spremni odgovoriti na agresiju i čvrstinu te dati svoj maksimum, svi su motivirani protiv viceprvaka svijeta i bit će problema ne budemo li na potrebnoj razini”

Hrvatska svjesna situacije

“Svjetsko prvenstvo je bilo i prošlo, ostalo je iza nas. Ova smo dva dana puno radili na analizi, znamo da je Slovačka najjača u veznom redu te koliko je opasan Mak, no mnogo će toga ovisiti o našoj kvaliteti i našem pristupu. Nema razloga da budemo loši, bez obzira na kratke pripreme, jer svjesni smo situacije. Moramo dati sve od sebe i nadoknaditi poraz u Mađarskoj”

Podijeli
  •  
  •  
  •