Dalibor Bognar više nije trener požeške Slavonije

Ono što se po požeškim kuloarima već neko vrijeme nagađalo, danas je dobilo i službenu potvrdu, nakon četiri godine kormilo prve momčadi Slavonije više nije u rukama Dalibora Bognara.

Oglas

Klub je na službenoj stranici objavio odluku kako Bognar više nije trener te da će u nastavku sezone svoje domaće utakmice igrati na lijevoj strani Orljave u Požegi:

NK SLAVONIJA SE VRAĆA U POŽEGU I NASTAVLJA S NOVIM „KORMILAROM“
Donesenom odlukom predsjednika i Izvršnog odbora NK SLAVONIJE POŽEGA, odlučeno je kako se sa sadašnjim trenerom seniorske kategorije Daliborom Bognarom neće produžiti suradnja po isteku četverogodišnjeg ugovora koji istječe krajem ove godine.
Dalibor Bognar je preuzeo prvu momčad 01. siječnja 2019. godine na četverogodišnji mandat i isti će odraditi u potpunosti.
Ovim putem zahvaljujemo treneru Bognaru na uloženom trudu te mu želimo sreću u nastavku trenerske karijere.
O imenu novog trenera odlučiti će se i obavijestiti javnost i naše pratitelje u nadolazećem razdoblju.
Također, Izvršni odbor Kluba donio je odluku da će od proljetnog dijela prvenstva, NK SLAVONIJA svoje domaće utakmice u seniorskoj kategoriji igrati u Požegi, na ŠRC POŽEGA, poznatoj „Rekreaciji“.
Nakon godinu i pol dana igranja domaćih utakmica na stadionima u Velikoj, Kutjevu, ŠRC Požega i Pleternici, „plavi“ će od proljeća domaće utakmice igrati u Požegi. Ulaganjem u infrastrukturu na ŠRC Požega (uređenje unutarnjih prostorija, uređenje travnjaka, tribina, semafor…) stekli su se kvalitetni i potrebni uvjeti za odigravanjem prvenstvenih utakmica stoga se vraćamo u naš grad.
Ovim putem se zahvaljujemo NK PAPUK Velika, NK KUTJEVO, NK SLAVIJI PLETERNICI te njihovim lokalnim samoupravama na ponuđenoj pomoći i suradnji.
NK SLAVONIJA POŽEGA
IZVRŠNI ODBOR
Oglas

– Danas me nazvao predsjednik i rekao da nećemo produžiti ugovor, da je tako odlučeno na sastanku s gradonačelnikom Glavićem. Pomalo sam razočaran, ali je ovo i olakšanje za mene i dobro će mi doći odmor, doduše ostaju mi nejasni razlozi ovakve odluke – kratko je za Sportalo rekao Dalibor Bognar.