Dalibor Bognar ostaje trener požeške Slavonije

Dalibor Bognar će povesti nogometaše Slavonije u svoju četvrtu sezonu. Na klupu Plavih sjeo je u prosincu 2018. godine, a na njoj će dočekati i 2023. godinu. Prije nekoliko dana pao je dogovor, pa će požeški trećeligaš ostati u provjerenim rukama.

Oglas

S obzirom da su u prošloj sezoni bili “prognanici” i nisu odigrali niti jednu utakmicu na svom stadionu nego su bili “domaćini” u Velikoj, Pleternici, Kutjevu i na požeškoj Rekreaciji konačni rezultat, iako sigurno nije uspjeh, teško je proglasiti i neuspjehom. Prilično je čudna situacija u i oko kluba, momčad je sastavljena od kvalitetnih i karakternih igrača, igrača koji su kvalitetom definitivno za puno više od konačnog petog mjesta i čak 23 boda zaostatka za Vukovarom i 9 za četvrtoplasiranom Marsonijom koja je isto tako gostovala u domaćim utakmicama.

Oglas

– Imao sam sastanak s upravom kluba na kojem smo dogovorili još godinu dana suradnje. Što se tiče igračkog kadra bit će promjena, imamo nekoliko igrača na izlaznim vratima, dok se s nekim pojačanjima razgovara, ali kako ništa nije konkretno ne bih s tim izlazio u javnost. Za sada mi je teško pričati o ambicijama dok ne vidimo s čim raspolažemo, no uoči sezone ćemo svakako reći za što nam momčad vrijedi – rekao nam je Dalibor Bognar, trener Slavonije.

Oglas

U novoj sezoni u dresu Slavonije neće biti najplemenitijeg igrača Jakova Jančeka koji odlazi u Njemačku na probu, još bi nekoliko bitnih igrača moglo mijenjati sredine, no ostanak kičme ekipe koju čine dva Peharde, Plešić i Ivan Antunović ipak daje razloga za optimizam navijačima Slavonije. Morat će se poraditi na snaženju ekipe, a svakako će zapaženu minutažu dobiti i neki novi klinci iz škole nogometa.