/Đakovo ponovno ima odbojkaškog prvoligaša 17 POBJEDA I SAMO JEDAN PORAZ U SEZONI!
OK ĐAKOVO

Đakovo ponovno ima odbojkaškog prvoligaša 17 POBJEDA I SAMO JEDAN PORAZ U SEZONI!

Nakon godinu dana u drugoligaškom društvu, Đakovo ponovno može s ponosom reći da ima odbojkaške prvoligašice. Djevojke trenera Dragana Božića odradile su fenomenalnu sezonu i vratile se u prvu ligu na zaista impresivan način..

AZENA VELIKA GORICA – ĐAKOVO  3:0  (25:13: 27:25; 25:15)

Velika Gorica – Dvorana srednjih škola. Gledatelja: 100. Suci: Miroslav Milinović i Luka Humski.

ĐAKOVO: Maja Maričić, Ana Barišić,  Lora  Rajković, Dora Gadžić, Anja Jurić, Nikol Marošević, Tatjana Gajić, Zdenka Babić, Sandra Fundek, Julija Šaravanja, Veronika Habijanec, Ivana Marija Ćorić. Trener. Dragan Božić.

Utakmicom budućih prvoligašica (doduše, Azena je u kvalifikacija ušla kao pretposljednja ekipa prve lige) odigrana je bez veće rezultatske tenzije. Đakovčanke, očito zadovoljne ostvarenim ciljem i plasmanom u prvoligaško društvo, su igrale koliko su u ovom trenutku mogle s obzirom da su u tri dana odigrale četiri zahtjevne utakmice. Prvi set domaće su igračice dobile bez većega đakovačkoga otpora. Igračice trenera Dragana Božića tek su u drugom setu pružile dostojan otpor, ali u „pripetavanju“ je set otišao na stranu Azene. Treći set bio je samo odrađivanje posla jer u đakovačkim redovima nije više bilo niti snage niti želje za mogućim preokretom.

Ono što je najvažnije je da su đakovačke odbojkašice ostvarile zacrtani cilj i vratile se u prvoligaško društvo. Sada je na redu odmor, a pred upravom kluba zadatak da odrade pripreme za novu prvoligašku sezonu.

Izvor: Đakovo.hr / Miro Šola

Podijeli
  •  
  •  
  •