/Đakovo Croatia ne staje, pred vratima je novi projekt! KLUB NAPREDUJE VELIKIM KORACIMA
đakovo croatia

Đakovo Croatia ne staje, pred vratima je novi projekt! KLUB NAPREDUJE VELIKIM KORACIMA

Đakovački trećeligaš napreduje iz dana u dan u svakom pogledu. Pod vodstvom neumornog predsjednika Ivana Mikulića i njegovih jednako neumornih suradnika rade “na sto strana”. Od onog što je u izlogu, prve momčadi, preko škole nogometa do infrastrukturnih radova. Puno toga je odrađeno na đakovačkom stadionu u posljednje vrijeme, a sada stiže informacija o novom projektu. Detaljno je opisan u vrlo lijepoj objavi na sjajnoj Facebook stranici kluba, pa ćemo je uz čestitke i želje da ovakvih stvari bude još, kako u Đakovu tako i u ostalim slavonskim gradovima i selima, prenjeti u cijelosti:

Četvrtak, prekrasan sunčan dan😎!!!
Stigle su nam odlične vijesti!!
Radi se na 15- frontova u isto vrijeme, jako puno ljudi je uključeno u rad Kluba da bi Klub funkcionirao kako sada funkcionira i da bi nadoknadili sve ove izgubljene godine iza nas.
Veliko hvala gradonačelniku Mandariću i dogradonačelnicima Francemu i Galiću koji u velikoj mjeri pomažu i prate nove inicijative koje Klub uvodi i provodi.
Nakon dobivene informacije iz Grada da je raspisan javni poziv za sufinanciranje obnove športskih projekata u Središnjem uredu za državni šport poduzeli smo sve da pribavimo traženu dokumentaciju za izgradnju malonogometnog terena na umjetnoj travi.
Vremena nismo imali na pretek te hvala svima koji su stisnuli gas i sudjelovali u pripremi projekta👏👏
Hvala poduzetničkom centru Đakovo, inženjeru Krunoslavu Bajsu i veliko hvala Gradu Đakovo gradonačelniku i dogradonačelnicima što su nam prosljedili informacije, pratili nas u projektu i što nas prate, hvala Središnjem državnom uredu za šport 👏👏
Napomena:
Kada smo pripremali projekat, mnogi su odmahivali rukom i rekli da je teško da to prođe, da se sredstva unaprijed znaju kome idu al najlakše je pametovati i ništa ne raditi. Primjer smo kada se sve odradi kako treba da se to prepozna i nagradi.
Još 2 projekta su predana i čekamo njihova riješenja i odgovore s time da su već u pripremi novi projekti koje ćemo predati.
Prvi puta HNK Đakovo Croatia je prošao na projektima😉👏👍🏟🥅⚽️
Stadioni će biti oaze sportskog natjecanja i druženja svih građana našega Grada!!!
#volimHNKĐAKOVOCROATIA
https://sdus.gov.hr/vijesti/donesena-odluka-o-sufinanciranju-izgradnje-gradjevinskog-zahvata-i-opremanja-22-sportske-gradjevine/1036
Podijeli
  •  
  •  
  •