/Đakovo – Croatia: Mala škola nogometa POZIV DJECI I TRENERIMA
đakovo croatia

Đakovo – Croatia: Mala škola nogometa POZIV DJECI I TRENERIMA

Nogometni klub Đakovo Croatia kreće s projektom “Mala škola nogometa” a na našu adresu poslali su dva poziva, jedan namjenjen djeci i njihovim roditeljima, a drugi trenerima:

VAŠE DIJETE – MALA ŠKOLA NOGOMETA
UPISI U TIJEKU
Želite da se vaše dijete uključi u aktivnosti koja će mu omogućiti:
-razvoj motoričke inteligencije i tjelesnih vještina
-ravnomjeran razvoj cijelog tijela te socijalnih vještina i čitavog lokomotornog sustava
-rad u grupama do 12-ero djece uz nadzor stručnih trenera
-stručna preporuka o nastavku bavljenja sportom i tjelesnom aktivnošću
HNK Đakovo Croatia poziva dječake i djevojčice 2011., 2012., 2013., 2014. i 2015. godišta da nam se jave radi upisa u „Malu školu nogometa”.
Svi zainteresirani se mogu javiti na :
-voditelj Tihomir Češnik +38591 9412 251
-kordinator Antonio Bošnjak +38595 9191 147
-tajnik Željko Kovač +38598 9131 440
mail: hnkdakovocroatia@gmail.com
Prilikom upisa potrebno je navesti:
ime i prezime djeteta,
datum rođenja,
adresu,
školu ili vrtić
Veliki sportski pozdrav,
HNK Đakovo Croatia
HNK Đakovo Croatia traži odgovorne, vedre i komunikativne mlade trenere koje imaju ili žele steći iskustvo u radu s djecom vrtićke i osnovnoškolske dobi kroz projekt „Mala škola nogometa”. Poželjno je da treneri posjeduje neku od trenerskih licenci ili su završili neki od pripadajućih fakulteta. Od trenera se očekuje volja i senzibilitet za rad s djecom, poštivanje različitosti i individualnosti svakog djeteta te odgovorno pristupanje zadacima.
Vođenje treninga podrazumijeva: minimalno tri puta tjedno održati treninge za odgovarajuću grupu djece vrtićke ili osnovnoškolske dobi, prirediti prostor i materijale za rad s djecom te pospremiti prostor, voditi dokumentaciju (evidencije dolazaka djece, dnevno izvješće, pratiti postignuća djece.)
HNK Đakovo Croatia osigurava prostor, potrebnu sportsku opremu i rekvizite za obavljanje treninga, program i plan rada koji je namijenjen odgovarajućoj dobi djece i sve ostale potrebne stvari za nesmetan rad.
Trener će kroz vođenje treninga steći iskustvo u radu s djecom vrtićke i osnovnoškolske dobi, razvijati kreativnost, komunikacijske i organizacijske vještine, proširiti socijalne krugove te dobiti potvrdu o kompetencijama stečenim kroz treniranje djece. Također će imati pravo sudjelovati na treningu drugih selekcija HNK Đakovo Croatia.
Termini treninga koji će se provoditi kroz projekt „ Mala škola nogometa” su: ponedjeljak, srijeda i petak u poslijepodnevnim satima na stadionu HNK Đakovo Croatia.
Zainteresirani treneri svoj životopis te kontakt trebaju poslati na
hnkdakovocroatia@gmail.com ili da se jave u tajništvo kluba na stadionu Đakovo.
Image-39
Podijeli
  •  
  •  
  •