Đakovo Croatia i Tomislav u finalu turnira u Donjim Andrijevcima

Uzbudljiv je bio polufinalni dan Memorijalnog turira Tomislav Buhač u Donjim Andrijevcima, oba polufinala odlučena su boljim izvođenjem jedanaesteraca, a večeras će u finalu zaigrati domaći Tomislav i Đakovo Croatia.

Oglas

U prvom polufinalu snage su odmjerili Đakovo Croatia i Marsonia, a nakon 90 minuta rezultat je bio 0:0. Dok u igri nisu mogli pogoditi, u raspucavanju nisu mogli promašiti pa je konačni rezultat bio čak 7:6 u raspucavanju, a nešto spretniji bili su nogometaši Đakova. Drugo polufinale donijelo je i pogotke, po jedan u mreži Tomislava i Zrinskog. Već u petoj minuti Eugenio Rubene je donio vodstvo Zrinskom koje je bilo aktualno sve do 62. minute kada je fantastično iz slobodnog udarca Tomislav Bliznac poentirao za izjednačenje i pokazat će se konačnih 1:1. Ponovno jedanaesterci, no ovaj put nije bilo puno preciznih izvođača, pogotovo kod Zrinskog pa je Tomislav bio bolji sa 4:1, ili, ako ćemo baš biti precizni, Jurjevčani su bili suviše precizni, dva puta su pogađali okvir gola.

Oglas

Dvoboj za 3. mjesto između Marsonije i Zrinskog igra se u 18,00 sati, dok će finalni okršaj Tomislava i Đakova krenuti dva sata kasnije, u 20,00 sati.