Đakovčka 2. ŽNL: Hajduk je jesenski prvak

Za vikend je odigrano pretposljednje kolo u đakovačkoj 2. ŽNL. Kolo prije kraja jesenskog dijela prvenstva širokopoljački se Hajduk okitio jesenskom titulom.

Oglas

Oglas

Iznenađenje kola dogodilo se u Mandićevcu gdje je Vinogradar poražen od trnavačkog Dinama. Općinski se derbi igrao u Kešincima, a ondje je slavila momčad semeljačkog Poleta. Hajduk je titulu osigurao mnogo teže od očekivanog. Gosti iz Ivanovaca su imali vodstvo nakon prvih 45 minuta, međutim u nastavku Širokopoljci ipak uspijevaju preokrenuti rezultat u svoju korist.

Oglas

Punitovačka je Slavonija na svom terenu osvojila bitne bodove protiv Jedinstva, a pobjedom se odvojila od trećeplasiranog Vinogradara. Budrovačka je Slavonija pak na gostovanju u Gašincima osvojila tek bod, što nogometašima HOŠK-a ne znači puno. Šokadija se slavljem u Đakovačkim Selcima iskupila za prošlotjedni domaći poraz, a jučer je Vragolovićeva momčad napunila mrežu Omladinca s čak pet pogodaka. Najveću je pobjedu u ovom kolu ostvarila Sloga koja je s čak osam pogodaka ispratila Budućnost.