Đakovački klubovi odradili 1. kolo Kupa

Sa službenim natjecanjima krenuli su i klubovi sa đakovačkog područja, kao i u ostalim dijelovima Slavonije i Baranje, odradili su prvo kolo Kupa NS Đakovo.

Odigrano je 5 od 6 utakmica 1. kola Kupa NS Đakovo, a ovaj neodigrani između Šokadije i Omladinca još uvijek čeka svoj termin, tako da za sada znamo 5 momčadi koje su izborile 2. kolo, redom su to Dinamo Trnava, Slavonija Punitovci, Dračice, Ratar i Slavonija Budrovci.

Dinamo je bio najuvjerljiviji, već nakon pola sata igre imali su velikih 3:0, a u nastavku su to digli do konačnih 5:0 protiv neuvjerljivog Rekorda. Sigurnu pobjedu upisao je i Ratar koji je na svom terenu “gostovao” protiv Radničkog koji se držao do posljednjih 15ak minuta u koje je ušao s 1:1, no do kraja Ratar postiže još 3 gola i odlazi u 2. kolo. Tamo je 4:2 pobjedom protiv Torpeda stigla i Slavonija iz Budrovaca koja je u drugom poluvremenu napravila veliki preokret od 0:1 do 4:1 uz dva pogotka Đure Tilija. U zanimljivom susretu Dračice su s 2:1 nadigrale Vinogradara, a o prolasku u dvoboju Budućnosti i Slavonije odlučivali su jedanaesterci, a tu se istaknuo vratar momčadi iz Punitovaca Stjepan Begović koji je najzaslužniji za prolaz njegove momčadi.

%d blogeri kao ovaj: