Đakovačka gimnazija i OŠ Ivan Goran Kovačić idu na državno natjecanje u rukometu.

Činjenica da je Đakovo grad rukometa, ponovno je potvrđena. U četvrtak, 03. ožujka, Đakovo je bio domaćin županijskog natjecanja u rukometu za djevojke. Učenice Gimnazije Antuna Gustava Matoša iz Đakova su ostvarile plasman na državno natjecanje u rukometu koje će se održati u Poreču.
Gimnazija A. G. Matoša bila je domaćin županijskog natjecanja na kojemu su sudjelovale dvije ekipe iz Osijeka te po jedna ekipa iz Belog Manastira, Našica i Đakova.

Oglas

Domaćin pod imenom ŠSD Mladost’96. nastupio je u sljedećem sastavu: Lara Posavčević 4.a, Lara Lacić 4.a, Zara Šimić 4.b, Valentina Lovrić 4.b, Jelena Pralas 4.b, Anđela Prekačin 4.c, Sara Šunda 4.c, Petra Sivak 4.d Klara Humbal 3.b, Korina Ćurić 3.c, Antea Nikolić 3.c, Dorotea Božić 1.c, Nela Jukić 1.d. Voditeljica: Mirela Šunda, prof.

Oglas

U Poreč će također i učenice Osnovne škole “Ivan Goran Kovačić” iz Đakova, koje su državno natjecanje izborile u srijedu u Dardi. U konkurenciji 5 ekipa u Dardi su rukometašice Osnovne škole “Ivan Goran Kovačić” zauzele drugo mjesto, a pod mentorstvom učitelja Ivana Duvnjaka nastupile su: Ivana Škegro, Maja Sučić, Anja Ćurić, Lorena Dorotić, Marija Lacković, Kiara Petric, Sara Zrinušić, Leonarda Vinković, Aurora Škrlin, Tara Novaković, Mirna Ergotić, Marija Marketić i Lorena Vinković.

Oglas

Čestitke svima na sjajnim rezultatima i puno sreće u Poreču!