Đakovačka 2. ŽNL: Uoči posljednje etape Šokadije drži sve u svojim rukama

Protekli je vikend odigrano pretposljednje kolo jesenskog dijela prvenstva u đakovačkoj 2. ŽNL. Kolo prije kraja na vrhu je Šokadija iz Strizivojne koja broji bod više od prvog pratitelja, selačkog Omladinca, kojeg je u prošlom kolu uvjerljivo pobijedila.

Oglas

Prvenstveni je lider u subotu imao teško gostovanje, no Šokci su se i iz Semeljaca vratili s tri boda, te sada uoči zadnjeg susreta s punitovačkom Slavonijom sve drže u svojim rukama. Mandičevčani su se vratili na pobjedničke staze, u subotnjem su ogledu s tri pogotka ispratili goste iz Forkuševaca. Sloga iz Koritne je na gostovanju u Trnavi kod Dinama minimalno slavila i kući ponijela tri boda.

Oglas

HOŠK je sezonu završio ovaj vikend jer su u idućem slobodni, a od svojih su se navijača Gašinčani oprostili uvjerljivom pobjedom od čak šest pogodaka. Selčani su na svom terenu s 3:2 bili bolji od nogometaša Radničkog koji su imali vodstvo, međutim domaćini su se na kraju radovali bodovima. U dva su navrata vodstvo imali i nogometaši Radnika na gostovanju u Punitovcima, no na kraju su se bodovima osladili Punitovčani.

Oglas