Đakovačka 2. ŽNL: Spušten je zastor na jesenski dio, Hajduk će prezimiti na vrhu

Susretima koji su na rasporedu bili protekli vikend, završeno je 13. kolo 2. ŽNL NS Đakovo. Proljeće će na vrhu dočekati širokopoljački Hajduk koji je zabilježio 12 pobjeda uz samo jedan poraz, a na drugoj će poziciji prezimiti punitovačka Slavonija.

Oglas

Oglas

U derbiju kola igranom u Strizivojni, tamošnja je Šokadija remizirala s gostima iz Mandićevca, pa će Vinogradar ipak prezimiti na trećoj poziciji. Lider je došao do sigurne pobjede u Semeljcima kod Poleta zahvaljujući pogocima Domagoja Ivića i Veselinovića. Punitovčani su istim rezultatom slavili u Gorjanima kod Budućnosti, te su se tako zacementirali na drugoj poziciji.

Oglas

Jedinstvo je porazilo Kešinčane rezultatom 2:0, te su tako čvrsto zasjeli u sredini tablice. HOŠK je u gostima petardirao fenjeraša iz Ivanovaca, a najzaslužniji za slavlje Gašinčana bili su dvostruki strijelac Svalina i Danijel Rac koji je postigao hattrick. Budrovčani su na svom stadionu porazili momčad Omladinca iz Selaca Đakovačkih, dok je Dinamo s tri pogotka ispratio Slogu.