CSKA – NEXE – sutra u 18,45

Vrijeme je za novu utakmicu grupne faze EHF Europske lige!

Konačno je ulovljen ritam, uz svakodnevne treninge i službene utakmice. Iako se još uvijek “pretresaju” dojmovi sjajne prošlotjedne utakmice protiv velikog Montpelliera, vrijeme je za novo iskušenje.

Ekipa i članovi stručnog stožera otputovali su jutros u Moskvu gdje će sutra biti odigrana utakmica 4. kola grupe C EHF Europske lige.

Protivnik Gromova bit će CSKA, rukometna ekipa koja je članica jednog od najtrofejnijih i najpoznatijih svjetskih sportskih društava. “Zbornaja komanda” najpoznatija je i najuspješnija u nogometu, hokeju na ledu i košarci, no ništa manje nisu značajni ni rezultati u ostalim sportovima. Rusi u posljednje vrijeme puno ulažu u rukomet, a uz nekoliko izvrsnih pojedinaca na klupi CSKA je i novi trener Velimir Petković – iskusni strateg koji je čak 30 godina proveo u Bundesligi.

No, nešto će se pitati i Nexe – nakrcani samopouzdanjem i optimizmom dečki su sinoć odradili posljednji trening uoči polaska za Moskvu. Atmosfera je odlična i s nestrpljenjem se očekuje sučev zvižduk za početak utakmice.

Utakmica se igra sutra u 18:45 sati uz izravan TV prijenos na sportskom kanalu Arena Sport 1.

Izvor Nexe

© Sportalo.hr 2020. | Newsphere by AF themes.