Crofutsal i HRnogomet traže dopisnike za futsal utakmice

Najpoznatiji hrvatski futsal portal crofutsal.com objavio je početak suradnje s aplikacijom HRnogomet – aplikacijom koju možete skinuti na svoje Android i iOS pametne telefone.

Link za skidanje Android aplikacije možete naći tako što kliknete na ovaj tekst.

Link za skidanje iOS aplikacije možete naći tako što kliknete na ovaj tekst.

HRnogomet ima i svoju Facebook stranicu i Instagram profil.

Aplikacija trenutno prati nekoliko razina nacionalnih nogometnih liga, a ubuduće ćete tu moći pratiti i rezultate 1. HMNL te sve tri 2. HMNL. U dogovoru s čelnim ljudima ove aplikacije dogovoreno je kako će se na aplikaciji prikazivati popisi igrača, moći će se pratiti rezultati, strijelci pogodaka kao i tko je dobio žuti ili crveni karton. Kako bi sve ovo moglo ići i u “live” obliku, potrebni su dopisnici koji bi tijekom utakmice unosili već navedeno.

S obzirom da ekipa koja radi na aplikaciji kao i ekipa na portalu crofutsal.com rade volonterski, trenutno nisu u mogućnosti financirati dopisnike, ali vjerujemo kako u Hrvatskoj postoje futsal zaljubljenici spremni pomoći u podizanju praćenja futsala u Hrvatskoj na jednu višu razinu. Kao što možete vidjeti, ne traži se puno od dopisnika. Ono što vam ova ekipa entuzijasta može osigurati je besplatan ulaz na utakmice na kojima ćete biti dopisnici. Ukoliko ste zainteresirani pomoći u svemu ovome ili imate dodatnih pitanja, slobodno se obratite na marin@crofutsal.com.