Croatia uvjerljivom pobjedom ulovila priključak

Nogometaši Croatije iz Marjančanaca uvjerljivo su slavili u zaostalom susretu 15. kolu Lige NS Valpovo i ulovili priključak s momčadima koje su pri dnu i do kraja sezone će se boriti izbjeći status posljednje momčadi u Valpovštini.

Oglas

Croatia je odigrala sjajnu utakmicu, od početka su bili efikasni, nakon 20-ak minuta su krenuli su s pogađanjem gostujuće mreže, prva dva pogotka djelo su Mihaela Vonića i Vjekoslav Bošnjak, nakon toga u završnici prvog poluvremena gosti iz Veliškovaca preko Ivana Mužara smanjuju zaostatak pa se na odmor odlazi s minimalnim vodstvom Marjančanaca. Početak drugog dijela bio je u znaku Matka Šutala koji je u zadnje vrijeme naviknuo na uvjerljive pobjede van nogometnog terena, pa je isto odlučio prenesti i na teren, dva komada u dvije minute i domaćin je osigurao pobjedu, nedugo potom pogađa i Filip Novoselić, a u završnici Ivan Mužar još jednom zabija za goste i malo ublažava poraz svoje momčadi.

Oglas

Inače, prethodnog vikenda Sloga je osigurala naslov prvaka gostujućim slavljem u Vinogradcima pa je u borbi za vrh ono najvažnije odlučeno, ali zato će biti borbe za bijeg sa samog dna, nitko ne želi biti posljednji a četiri su kandidata, Croatia Marjančaci, Mladost Tiborjanci, Kitišanci i Gaj.

Oglas