Croatia Tisovac u punom jeku priprema za jedinstvenu 1.ŽNL BPŽ!

Croatia Tisovac pod vodstvom Alena Akmačića priprema se za nadolazeću 2022/23. sezonu nakon ostvarivanja cilja osiguravanja statusa županijskog prvoligaša i trijumfa u Kupu NS Nove Gradiške. Ove sezone cilj je osiguravanje statusa među prvih osam ekipa, što bi dovelo do ostvarivanja klupskih ambicija i ove natjecateljske sezone.

Oglas

Croatia iz Tisovca nakon odlične prošle sezone u pripremnom je procesu za nadolazeću sezonu koja ih čeka nakon izvrsne sezone koju su nakon šestog mjesta koji im je osigurao status prvoligaša jedinstvene 1. ŽNL BPŽ koja starta ponovno od zadnjeg vikeda u kolovozu.

Oglas

Podsjetimo, prošle sezone je uz osvojeni Kup NS Nova Gradiška, u prvenstvenom dijelu natjecanja 1.ŽNL BPŽ Zapad Croatia ostvarila učinak od 41 boda uz dvanaest pobjeda, pet neriješenih ishoda te devet poraza. I ove sezone igrače iz Tisovca će dirigirati trener Alen Akmačić, a evo što su nam rekli o protekloj sezoni i klupskim ambicijama:

Oglas

“Što se tiče lanjske sezone uprava i trener Alen Akmačić su zadovoljni što je ostvaren cilj koji smo si zacrtali da budemo među prvih sedam ekipa. Na kraju smo završili na šestom mjestu 1.ŽNL Zapad, mjestu koje nas je dovelo u jedinstenu 1.ŽNL. Također, osvojili smo i Kup saveza Nove Gradiške te igrali protiv Marsonije u polufinalu NS BPŽ. Ambicije ove godine su nam da budemo među prvih 8, to jest ostanak.” – poručili su nam iz Tisovca.

Što se tiče rubrike ulaznih transfera, klub su pojačali Marko Čevizović, Filip Šarić, vratar Marko Radošić, Josip Španić, Jakov Milak te povratnik iz Batrine stari kapetan Josip Caban. Klub je u međuvremenu napustio Domagoj Starčević, prva violina kluba, kapetan i nositelj igre, koji vraća se u svoje selo Brđane kod Nk Mladosti.

Croatia je u pripremnom procesu odigrala i nekoliko prijateljskih utakmica, za početak priprema turnir u Batrini gdje su osvojili turnir pobjedama protiv Slavonca (S.Kobaš) i Omladinca iz Vrbove, igrač turnira bio je kapetan Croatije Josip Caban. Nakon toga turnir u Petrovom selu gdje su zauzeli četvrto mjesto porazom od Slavije SPS i Posavca iz Davora. Sljedeći memorijalni u Vrbovoj osvojili su pobjedama protiv Slobode iz Gornjih Bogićevaca i Batrine. Prošli vikend igrali su protiv Požege u Tisovcu i izgubili 3:2, a slijedeći pripremni susreti su protiv NK Mladost Brđani i Buka.

Svakako podatak koji je za pohvalu- selo od svega 400-tinjak žitelja je ove godine održalo 10-ak gastro večeri koje organizira NK Croatia, te na taj način osiguravanju sredstva za održavanje financiranja Kluba. Također treba pohvaliti i upravu s još 15-ak ljudi koji aktivno pomažu klubu kroz radne akcije. Croatiji iz Tisovca želimo puno uspjeha u novim izazovima te puno sreće u ostvarivanju kratkoročnih i dugoročnih klupskih ciljeva!