/Croatia i Sloga i dalje nepogrešivi LIGA NOGOMETNOG SREDIŠTA NAŠICE
sloga podgorač

Croatia i Sloga i dalje nepogrešivi LIGA NOGOMETNOG SREDIŠTA NAŠICE

Našički drugoligaši odigrali su 4. prvenstveno kolo koje je donijelo nove pobjede Croatije i Sloge koji su zajedno s Motičinom ostvarili isto toliko pobjeda, no Motičina je u zaostaku za 3 boda iz dobro znanih razloga. Po 3 boda manje od liderskog dvojca imaju i Željezničar i Zoljan.

Croatia je uz dva pogotka Davora Benotića uvjerljivo na svm terenu nadigrala Mladost, Sloga je isto tako postigla 4, ali je i primila 2 u domaćem dvoboju protiv Zagorca, a dvostruki strijelac za Slogu bio je Elvis Mihaljević. Napadači Željezničara bili su najraspucaniji, u mrežu Iskrice pospremili su 6 lopti, od toga 5 Dino Gašparić i Slaven Kubaša. Mateo Slivečko bio je jedini strijelac u pobjedi Motičine na gostovanju u Klokočevcima, a Tomica Barišić u dvoboju dva Omladinca ostavivši sva tri boda u Nizi.

Mario Prevolšek i Alen Fruk zabili su po dva pogotka u uvjerljivoj 5:0 gostujućoj pobjedi Lile nad Seljakom. Najzanimljiviju utakmicu kola odigrali su Zoljan i Vihor II. Gost je dva puta vodio, oba pogotka djelo su Daria Dervića, od toga drugo vodstvo dolazi u 80. minuti i činilo se da će Zoljan ostati bez bodova. No, nije se ta ideja baš svidjela domaćinu, posebice ne Ivanu Kovačeviću koji s dva pogotka do kraja radi veliki preokret i vodi Zoljan do pobjede!

našice 4 kolo

našice 2.

Podijeli
  •  
  •  
  •