Croatia nadoknadila tri gola zaostatka i došla do boda, Sloga i Lovor krenuli s gostujućim pobjedama

Počela je  2. ŽNL NS Vinkovci koje su domaćim pobjedama otvorili Vidor Matijević, Hajduk Mirko i Mladost, neriješeno je bilo u Novim Jankovcima, dok puni plijen iz gostujućih utakmica nose Sloga i Lovor.

Croatia je na svom terenu ugostila Borac koji im je već do kraja prvog dijela zabio tri, strijelci su Domagoj Pinter, Stjepan Guberac  i Luka Kolobarić, no domaćini se nisu predavali i do kraja susretali uspjeli osvojiti bod preko dvostrukog strijelca Mate Amića i Ivana Pavlovića. Uvjerljivo u novu sezonu je krenula Mladost iz Antina koja je hattrickom Stjepana Matanovića i jednim pogotkom Adama Matanovića došla do pobjede protiv Sremca za koje je počasni pogodak postigao Inoslav Damjanović

Vidor Matijević je ugostio Mladost i s dva gola Srđana Subića i jednim Radovana Jankovića i Srđana Gašića došao do uvjerljive pobjede. Četiri gola na domaćem terenu je zabio i Hajduk Mirko gostima iz Prkovaca koji su poveli preko Domagoja Ćuka, preokret s dva gola radi Nikola Zirić, stvari na početak vraća Domagoj Crepić, a pobjedu domaćima s dva gola donosi Radivoj Gunj.

Do gostujućih pobjeda su došli Sloga i Lovor. Sloga je gostovala u Lipovcu i povela preko Maria Jurića, domaći uspijevaju izjednačiti golom Josipa Samoljanca, no gosti u drugom dijelu ubacuju u brzinu više i golovima Mihaela Šuškovića, Miroslava Karakaša i Slavka Cindrića dolaze do uvjerljive pobjede. Lovor je gostovao u Tordincima i u drugom dijelu uspio slomiti otpor domaćina te golom Tomislava Kelave te jednim autogolom došao do pobjede.

 

Foto Fb NK Sloga Novi Mikanovci