Croatia minimalno kod Gaja, Mladost uvjerljiva u Gatu, ranije završen susret u Valpovu

Ostalo je još samo jedno kolo u Ligi NS Valpovo za odigrati, a koje će donijeti puno neizvjesnosti. Dvije momčadi, Mladost (T) i Croatia (M) su i dalje u borbi za naslov, a zadnje kolo im donosi domaće dvoboje pa biti zanimljivo vidjeti kako će se razviti borba za naslov.

Oglas

Oglas

Tvrd susret odigrali su Gaj i Croatia Veliškovci, a s minimalnih 0:1 su slavili gosti. Strijelac pobjedničkog pogotka za Croatiju bio je Mirković. Neodlučenih 2:2 u zanimljivom dvoboju odigrali su Jadran i Tomislav. Strijelci za domaćine bili su Franjić i Pekić, dok su bod gostima donijeli Bilić i Čvagić. Mladost Harkanovci je na gostovanju kod oslabljenog Gata bila jako uvjerljiva, pobijedili su čak 1:7. Triput ja za goste zabio Valentić, a još su zabijali Berger, Balatinac, Pandurić i Bošnjak. Počasni pogodak za domaćine zabio je Obinger.

Oglas

Mladost iz Tiborjanaca je bila uvjerljiva na gostovanju kod Zrinskog. Golovi Dubrovića, Šanjuga i Gremana bili su dovoljni za sigurnu 0:3 pobjedu. Kitišanci su svoj susret sa Croatijom Marjančaci započeli s minimalnim brojem igrača u zapisniku, a nakon što se u 10. minuti ozlijedio Matej Vidaković, susret je morao biti prekinut pa je registriran pobjedom Croatije.