/Croatia iz Bogdanovaca na korak do 1.ŽNL nakon pobjede u Ceriću MALANČUK I RADOŠ DONIJELI POBJEDU GOSTIMA
croatia bogdanovci gb

Croatia iz Bogdanovaca na korak do 1.ŽNL nakon pobjede u Ceriću MALANČUK I RADOŠ DONIJELI POBJEDU GOSTIMA

Krenule su i kvalifikacije za popunu Prve ŽNL VSŽ susretom u Ceriću. Prema pretpostavkama susret dviju vrlo dobrih momčadi slične kvalitete trebao je biti neizvjestan pa je prema rezultatu tako i završen no minimalnu pobjedu su odnijeli gosti iz Bogdanovaca.

Malančuk i Radoš su bili strijelci u vrijednoj pobjedi igrača Ivice Radoša koja je ovom pobjedom došla na korak do plasmana u viši rang, a s obzirom da naredni susret igra u Bogdanovcima protiv Posavca teško je očekivati da će propustiti takvu prigodu proslaviti pred svojim navijačima ulazak u Prvu ŽNL.

Naredni se susret igra već u srijedu u Bogdanovcima, a konačan rasplet ćemo dobiti u narednu nedjelju kada će se u Posavskim Podgajcima sastati Posavac i Mladost te odlučiti o konačnom redoslijedu ove mini lige.

Tablica:

  1. Croatia 1 0 0 2:1 +1 3
  2. Posavac 0 0 0 0:0 0
  3. Mladost 0 0 1 1:2 -1 0

Foto FB Croatia

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.