/Croatia iz Bogdanovaca izbacila Vuteks Slogu HAJDUK IZ TOVARNIKA NIJE BIO DALEKO OD IZNENAĐENJA
Croatia fb

Croatia iz Bogdanovaca izbacila Vuteks Slogu HAJDUK IZ TOVARNIKA NIJE BIO DALEKO OD IZNENAĐENJA

Odigrana su oba polufinalna susreta kup NS Vukovar nakon kojih smo doznali finaliste koji će se boriti na naslova najbolje momčadi svog saveza u kupa, a nakon toga i za naslov najbolje momčadi ovoga natjecanja na županijskom nivou.

U finalu će se ogledati momčadi Croatije iz Bogdanovaca te Vukovara 1991. U Tovarniku je bilo vrlo uzbudljivo, a na kraju se gost radovao i slavio rezultatom 4:3. Bilo je svega na utakmici, sedam pogodaka, tri kaznena udarca, dva crvena kartona za gostujuće igrače.

Ništa manje uzbudljivo nije bilo niti u Bogdanovcima gdje je nakon 90 minuta igre bilo neodlučeno (1:1) pa se pristupilo izvođenju jedanaesteraca nakon čega su domaći igrači ostvarili prolaz rezultatom 7:6. Ponovo se pokazalo da u kupu nema izrazitih favorita i da veći rang natjecanja nije prevelika prednost.

Finale NS Vukovar igra se 08.10.2019.godine u Petrovcima s početkom u 15:00 sati.

Foto FB Croatia Bogdanovci

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.