/Croatia čuva bod prednosti ispred Motičine 2. ŽNL NOGOMETNOG SREDIŠTA NAŠICE
croatia velimirovac

Croatia čuva bod prednosti ispred Motičine 2. ŽNL NOGOMETNOG SREDIŠTA NAŠICE

Još je 90 minuta ostalo do kraja jesenske polusezone u 2. ŽNL Nogometnog središta Našice, a uoči kola odluke Croatia je sačuvala svoj bod prednosti u odnosu na Motičinu. Vodeći dvojac je u 12. kolu bio vrlo uvjerljiv, Croatia u Jelsavcu, a Motičina u Šaptinovcima.

Lider s 5:0 slavio protiv druge momčadi Vihora, Davor Pavlović zabio je tri, a Mihael Flegar dva! Motičina je postigla jedan manje, no njima je protiv Lile posao bio uvelike olakšan s obzirom da je domaćin već u 11. minuti zaradio isključenje, pa su Stuparić i Mikola po jednom te Batrac dva puta pogađali za uvjerljivo slavlje Motičine.

Josip Pavić zabio je tri komada u najefikasnijoj utakmici kola u kojoj je Sloga upisala 7:3 pobjedu na gostovanju u Nizi. Željezničar je s 3:0 nadigrao Seljaka i preskočio Lilu na ljestvici, dok će Seljak u posljednjem kolu pokušati povećati prednost pred Omladincem iz Nize koji gostuje u Motičini. Protivnik Seljaku je Zoljan koji je slavio na svom terenu s 2:0 protiv Slavonije. Iskrica je na svom terenu uz dosta muke došla do bodova protiv drugog Omladinca koji je dobar dio utakmice bio brojčano inferioran, a  Zagorac nije imao problema uvjerljivo nadigrati Mladost iako su se momci iz Stipanovaca držali do poluvremena na koje su otišli sa samo jednim golom minusa.

OMLADINAC N – SLOGA 3:7

ŽELJEZNIČAR – SELJAK 3:0

ZOLJAN – SLAVONIJA 2:0

VIHOR II – CROATIA 0:5

ISKRICA – OMLADINAC V. 3:2

ZAGORAC – MLADOST 4:1

LILA – MOTIČINA 0:4

naš 2

Podijeli
  •  
  •  
  •