/Coerver Coaching kamp od 26.7.-28.7. u Đakovu LJETNI NOGOMETNI KAMP U ORGANIZACIJI COERVER COACHING PERFORMANCE AKADEMIJE OSIJEK
đakovo coerver kamp

Coerver Coaching kamp od 26.7.-28.7. u Đakovu LJETNI NOGOMETNI KAMP U ORGANIZACIJI COERVER COACHING PERFORMANCE AKADEMIJE OSIJEK

Dugogodišnja sportsko nogometna suradnja sa COERVER COACHING AKADEMIJOM HRVATSKA urodila zajedničkim nogometnim kampom koji će se odvijati od 26.7.-28.7. 2019. na stadionu NK Đakovo Croatia  u Đakovu . Trodnevni  nogometni kamp podrazumijeva svakodnevni boravak djece  od prijepodnevnih do poslijepodnevnih sati, uz nadzor vrhunskih nogometnih trenera i Coerver instruktora.

Cijena kampa uključuje sportsku opremu za svakog sudionika kampa,  ručak i sve ostale stvari i usluge za nesmetanu realizaciju trodnevnog nogometnog kampa. Mjesta su ograničena, zato požurite s prijavama – zabavi se, nauči, upoznaj nove prijatelje i zapravo… igraj kao zvijezda.

Više o kampu i prijavnici  možete dobiti na:

+385 959191147

 

Coerver Coaching Academy će održati  promo treninge najbolje škole nogometa u području tehnike. Coerver® Coaching je svjetska metoda broj 1 za učenje nogometnih vještina i obuku trenera nastala prije 35 godine, a danas je prisutna u više od 40 zemalja članica FIFA-e na pet kontinenata. Mnogi nacionalni nogometni savezi implementirali su ovu metodu u razvojne programe svojih mladih nogometaša (Njemačka, Francuska, Japan), kao i neki od najvećih svjetskih klubova (Bayern München, Arsenal, Manchester City, Benfica), a po njoj su trenirali i neki od današnjih vrhunskih igrača poput Cristiana Ronalda, Garetha Balea, Arjena Robbena, Xavija, Robina van Persieja, Philippa Lahma i dr. Osnovna filozofija je razvoj tehnike, samopouzdanja, kreativnosti i karaktera djeteta u radu u manjim skupinama.

 

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.