Članovi Taekwondo kluba Škorpion Gornja Vrba sudjelovali na ljetnom kampu u Selcu

Članovi Taekwondo kluba Škorpion Gornja Vrba sudjelovali su od 24. – 29.8 na ljetnom taekwondo kampu u Selcu u Hostelu Karlovac. Organizatori kampa su Taekwondo klub Prana iz Karlovca i Taekwondo klub Tigar Zagreb. U kampu je sudjelovalo 92 sportaša iz 4 kluba ( Prana, Tigar Zagreb, Dugo Selo

Oglas

Treninzi su se održavali svakodnevno i to tri puta dnevno za kadete, juniore i seniore i dva puta dnevno za mlađe dobne skupine. Klubovi su pripreme počeli u svojim matičnim klubovima početkom 8.mjeseca, a u kampu su odradili uz kondiciju i tehničko – taktičke treninge kako bi se što bolje pripremili za ostatak sezone i natjecanja koja nas očekuju od 9.mjeseca. Nadamo se da situacija sa COVIDOM-19 neće poremetiti planove i zacrtane ciljeve. Osim borbenih treninga održavani su treninzi za formaše i paraolimpijce.

Oglas

Uz treninge sportaši su imali i zabavne aktivnosti tokom slobodnog vremena kako bi im boravak u kampu bio što zabavniji i kreativniji. Pa su tako imali turnire u vaterpolu, graničaru, stolnom tenisu, skokovima u vodu. Odradili su i vožnju na party brodu, a navečer su imali disco večeri, kino večeri ili šetnje gradom. Predzadnji dan organiziran je turnir na kojem su uz četiri kluba koja su bila u kampu u goste došli Taekwondo klubovi Brinje i Gacka.

Oglas

Taekwondo klubovi Prana i Tigar Zagreb su odradili odličnu organizaciju. Zahvale iz kluba idu i roditeljima radi podrške koju pružaju klubu, radu i sportašima. Naravno treba se zahvaliti i trenerima na strpljenju, požrtvovnosti, trudu i radu koji ulažu u sadašnje i buduće sportaše. Najveća hvala ide svakako djeci na povjerenju i snazi koju ulažu u sebe i ovaj sport.