Članovi Kluba dizača utega “Vukovar” imali su uspješan nastup na međunarodnom 3. “KUPU BAČA”

Članovi Kluba dizača utega “Vukovar”  imali su uspješan nastup na međunarodnom  3. “KUPU BAČA”, na kojem su sudjelovali natjecatelji iz Mađarske, Slovenije Hrvatske i Srbije.
U konkurenciji  devet klubova, KDU “Vukovar” je osvojio pehar za treće mjesto iza pobjednika “Herkulesa” iz Bača i “Spartaka” iz Subotice.
Tijekom natjecanja vođena je borba za svaki pokušaj sa ekipom “Spartaka” za drugo mjesto, a u konačnici su Subotičani bili bolji za 14 bodova.
Hendikep za vukovarsku ekipu je bio taj što su se Nikola i David Todorović prije nekoliko dana vratili iz Grčke sa Prvenstva svijeta za juniore, te umorni od puta i natjecanja, nisu mogli pružiti svoj maksimum.
Za KDU “Vukovar” su nastupili : Željka Miljković sa 63 kg. u trzaju, 69 u izbačaju i 142 kg. u biatlonu. Imala je Željka dva pokušaja obaranja svojih državnih rekorda nedavno postignutih  i to sa 65 kg. u trzaju i 81 kg. u izbačaju, ali nažalost ove težine nije uspjela zadržati iznad glave do znaka sudaca za spuštanje. Nikola Todorović sa 110+130=240 kg., David Todorović sa 95+115=210 kg. i Kristijan Bertran sa 120+155=275 kg.